Goedomtedelen.nlWil je tweedehands spullen (ver)kopen én een deel van de opbrengst doneren voor brandwondenpatiënten? Dat kan op goedomtedelen.nl, een nieuwe online marktplaats.

Goedomtedelen.nl is een nieuw online platform voor particulieren, waar je veilig en eenvoudig tweedehands spullen kunt (ver)kopen. En tegelijkertijd de Brandwondenzorg kunt steunen. Want als verkoper kan je een deel van de opbrengst doneren aan de Brandwonden Stichting.

Hoe werkt het?
‘Verkopen met een doel, kopen met een goed gevoel’, zo omschrijft Goedomtedelen.nl het zelf. Stel je voor: je hebt de schuur opgeruimd en besluit je fiets te verkopen. Als je de fiets op Goedomtedelen.nl verkoopt, kies je zelf welk deel van de opbrengst je doneert aan de Brandwonden Stichting. Het bedrag dat je bij een verkoop doneert, gaat volledig naar het goede doel.

Alleen particulieren
Alle spullen op Goedomtedelen.nl komen van particulieren en niet van grote bedrijven, zoals op andere websites. Wie een tweedehands item wil afrekenen ziet direct welk deel van het aankoopbedrag de verkoper doneert aan het goede doel. Ontvang je een aangeschaft artikel onverhoopt niet, dan zorgt Goedomtedelen.nl ervoor dat je je geld terugkrijgt. Voor meer informatie ga je naar www.goedomtedelen.nl.

PNG_BrandwondenS_kleur

print