U en/of uw kind zijn opgenomen in het Brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis. In het brandwondencentrum worden kinderen en volwassenen met brandwonden en/of andere huidaandoeningen opgenomen. Met de informatie op deze website willen wij u graag een zo duidelijk mogelijk beeld geven van wat u kunt verwachten tijdens het verblijf. Deze informatie is voor volwassenen patiënten.

Is uw kind bij ons patiënt en wilt u als ouder meer informatie over kinderen bij ons in het brandwondencentrum? Dan wordt u vanzelf naar deze informatie geleid aan het begin van de pagina. Mocht u uw kind willen informeren dan heeft u wellicht iets aan onze kinderwebsite www.maasenik.nl. Daar staat belangrijke informatie op speciaal voor kinderen geschreven. Uiteraard kan deze informatie niet al uw vragen beantwoorden.

Aarzel niet om vragen te stellen als iets niet duidelijk is. U kunt altijd met uw vragen bij ons terecht.

Ondanks dat een plotselinge opname in een brandwondencentrum een ingrijpende gebeurtenis is, stellen wij alles in het werk om uw verblijf zo goed en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Brandwondencentrum Rotterdam werkt intensief samen met de twee andere brandwondencentra in Nederland (Rode Kruis Ziekenhuis en Martini Ziekenhuis) op het gebied van de brandwondenzorg. Met elkaar streven we er naar de brandwondenzorg voor de patiënt nog verder te optimaliseren.

Medewerkers Brandwondencentrum Rotterdam

Tel: (010) 291 37 18
3de verdieping – bouwdeel E
Maasstadweg 21
3079 DZ Rotterdam

print