U bent opgenomen in het Brandwondencentrum Rotterdam van het Maasstad Ziekenhuis. Met de informatie op deze site, willen wij u graag vertrouwd maken met de dagelijkse gang van zaken op het brandwondencentrum. Ook willen we u graag een zo duidelijk mogelijk beeld geven van wat u kunt verwachten tijdens uw verblijf.

In het menu vindt u alle informatie. Door op het onderwerp te klikken, kunt u de informatie lezen die op dit moment voor u van toepassing is. Uiteraard kan deze informatie niet al uw vragen beantwoorden. Aarzel niet om vragen te stellen als iets niet duidelijk is. U kunt altijd met uw vragen bij ons terecht.

Ondanks dat een plotselinge opname in een brandwondencentrum een ingrijpende gebeurtenis is, stellen wij alles in het werk om uw verblijf zo goed en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Medewerkers Brandwondencentrum Rotterdam

 

Brandwondencentrum Rotterdam werkt intensief samen met de twee andere brandwondencentra in Nederland (Rode Kruis Ziekenhuis en Martini Ziekenhuis) op het gebied van de brandwondenzorg. Met elkaar streven we er naar de brandwondenzorg voor de patiënt nog verder te optimaliseren.

print