Op 31 mei en 1 en 2 juni vindt het gezamenlijke congres van ScarCon en European Tissue Repair Society 2018 plaats in Amsterdam. Op dit congres zullen de nieuwste bevindingen besproken en gedemonstreerd worden op het gebied van fibrose en littekenbehandeling in de meest brede betekenis.

Workshops en lezingen

U kunt deelnemen aan workshops op het gebied van littekenbehandeling, klinische toepassingen van lasertherapie, microneedling, litteken metingen, uitkomstmetingen met behulp van e-health en verschillende onderzoekstechnieken. Daarnaast komt een breed scala aan onderwerpen op het gebied van littekenvorming aan bod in lezingen. De sprekers garanderen dat de nieuwste en beste wetenschappelijke inzichten op het gebied van fibrose aan u gepresenteerd zullen worden!

Ook littekenvorming en anti-fibrotische therapieën in andere organen

Niet alleen de huid zal aan bod komen, ook littekenvorming en anti-fibrotische therapieën in andere organen worden behandeld, zoals schisis, fibrose na oncologische behandeling en borstreconstructies. Zowel klinische als onderzoeksaspecten staan hierbij op de voorgrond.

Voor wie?

Bent u:
– Clinicus of wetenschapper op het gebied van fibrose, wondgenezing, huidtherapie
– Paramedicus op hert gebied van litteken therapie,
– Verpleegkundige betrokken bij wondzorg,
– Schoonheidsspecialist, cosmetisch arts, huidtherapeut, fysiotherapeut betrokken bij litteken behandeling,
óf werkt u bij een bedrijf dat producten maakt/verkoopt op het gebied van litteken behandeling, fibrose, wondgenezing,

Dan kunt u zich inschrijven via de website: www. ScarconETRS2018.org