dsc2841-e1432117750386-300x300Bewegingsbeperkingen zijn ernstige problemen voor brandwondenpatiënten. Na het ongeval moeten zij veel dingen opnieuw leren. Dat maakt revalideren noodzakelijk. Maar doordat littekens strak en niet soepel zijn, zitten veel brandwondenpatiënten letterlijk te strak in hun vel. Dit maakt revalideren extreem pijnlijk.

Revalidatieproject ‘Aquatraining’ is de oplossing voor een sneller en minder pijnlijk herstel. Revalideren in water is minder zwaar en voelt fijner dankzij de gewichtsloosheid. Onder begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten maken brandwondenpatiënten grote stappen in hun herstel.

Dankzij steun van donateurs is Aquatraining dit jaar gestart in het Brandwondencentrum Rotterdam. Het zou geweldig zijn als de andere brandwondenpatiënten ook op deze manier kunnen revalideren. Daarom willen we komend jaar ook in de brandwondencentra in Beverwijk en Groningen met het revalidatieproject Aquatraining beginnen. Dit is alleen mogelijk met uw hulp. Wilt u dit mooie project steunen? Doe hier een donatie. 

aquatraining-1024x683